Dobrodošli u prezentaciju kulturološke baštine Loznice i okoline dostupne i na video materijalu visoke definicije

1. Organizujemo kurseve engleskog jezika za decu predškolskog uzrasta u Ustanovi za predškolso vaspitanje i obrazovanje „Bambi“, „Lane“ i „Pčelica“, od 4,5 do 7 godina. Kurs radi po programu Instituta za strane jezike iz Beograda.

2. Učenje engleskog jezika u osnovnim školama za đake petog, šestog i sedmog razreda, kao pomoć učenicima po programu škole za odgovarajući razred i to za sve osnovne škole, a u prostorijama Centra za kulturu „Vuk Karadžić“ u Loznici.

3. Organizujemo kurseve stranih jezika (nemački, engleski, italijanski) za odrasle polaznike, po programu Instituta stranih jezika iz Beograda.

4. Visoko i više obrazovanje organizujemo u sardanji sa Univerzitetom „Megatrend“ iz Beograda. Upisujemo treću i četvrtu godinu Fakulteta za poslovne studije, po završetku studija studenti dobijaju zvanje diplomirani ekonomista, odsek: izvršno upravljanje, kompjuterski inženjering ili međunarodno poslovanje.
U prvu godinu upisujemo studnete trogodišnje strukovne studije Fakulteta za poslovne studije, a program je usaglašen sa evropskim standardima u pogledu uslova upisa, trajanja studija, uslova prelaska u narednu godinu, sticanja diplome i načina studiranja. Odseci su: menadžment, marketing, finansije i bankarstvo i turizam.

Drugu godinu upisujemo po starom programu u Poslovnu školu „Megatrend“.

5. U saradnji sa Narodnim univerzitetom „Svetozar Marković“ iz Beograda organizujemo stručno osposobljavanje iz rada i uz rad, kao i pripremu i proveru radne sposobnosti za otvaranje samostalnih zanatskih radnji za zanimanja: mašinske, elektro i građevinske struke, kao i zanatske uskuge: frizeri, kozmetičari, mesari, ugostitelji, trgovci, daktilografi i dr.

6. Organizujemo i druge oblike obrazovanja funkcionalnog osposobljavanja kursevi, tečajevi, seminari, predavanja.